Лошото време причини свлачище на крайбрежната алея в Обзор. За това

...
Лошото време причини свлачище на крайбрежната алея в Обзор. За това
Коментари Харесай

Лошото време срути крайбрежната алея в Обзор

Лошото време аргументи свлачище на крайбрежната алея в Обзор. За това заяви кметът на Община Несебър Николай Димитров.

Посочва се, че общината е подхванала ограничения за неотложно ограничение и възбрана за придвижване по компрометираното съоражение както за транспортни средства, по този начин и за пешеходци.

Проверка е установила незаконна буна, която съгласно специалисти е причина за пренасочване силата на вълната към срутилия се сектор.

Предстои виновните държавни институции да бъдат сезирани по отношение на разпоредбите за употреба на концесионната зона на плажа и за жестоко неспазване на рестриктивните мерки за нахлуване на тежка строителна техника по крайбрежната алея.
 Снимка 605604
Източник: Община Несебър

От общината допълват, че строително-ремонтните действия, които следва да започват по алеята, са залегнали в финансовата стратегия и по тях се работи съгласно заложените в плана стадии.

За идния главен ремонт на крайбрежната алея в Обзор към този момент е определен реализатор, като се чака строителните действия да стартират в най-кратки периоди.

Предвижда се изграждане на нова подпорна стена, както и реорганизация на алейното осветяване, нов защитен парапет и замяна на съществуващата настилка.

Средствата са обезпечени от бюджета на Община Несебър.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР